Gnoom knutselfeestje en Waterpret feestje 2024

Gepubliceerd op 2 juni 2024 om 18:45

Vorige week was het knutselfeestje Gnoom pennenbakje nog verhuurd. Het was een succes, waarbij de tijd zo snel ging dat ze niet alle mogelijkheden van de kist hebben kunnen gebruiken.🎉🎉 Een goed teken en alleen maar positieve reacties!

 

Wij hanteren meestal minimaal 3 uur aan tijd bij een kinderfeestje. Bij het knutselfeestje Gnoom maken is in dit geval het feestje gegeven van 14:00 tot 17:30 (dus 3,5 uur) prima voor de hoofdknutsel, maar dit was voor de kinderen nog wel te krap voor de extra knutsel. Hou dus rekening met gemiddeld 4 tot 6 uur aan alle activiteiten incl veel cadeautjes uitdelen en een koffiepauze.

Als je ook nog eten in wil plannen, is het dus handig om rond 6/7 uur aan tijd (dus bijv. Van 12:00 tot 18:00/19:00) te denken om alles in alle rust te kunnen doen. Natuurlijk kan de knutsel ook sneller gaan, (met begeleiding loopt dit vaak ook al vlotter) dit is vantevoren helaas niet goed te voorspellen. Ook kan dit het geval zijn bij het knutselfeestje Krans maken.

 

In dit geval hebben wij ook altijd nog spelletjes in het draaiboek beschreven die gespeeld kunnen worden en zo nodig herhaald kunnen worden als er tijd over is. Maar dit mag je natuurlijk zelf beslissen net als de spellen die je misschien liever achterwege laat.

 

Wil je het liefst zoveel mogelijk activiteiten doen, en het meeste uit de activiteiten halen, raden wij daarom ook aan om een langer tijdsbestek te nemen.

Wil jij ook dit feestje boeken? Ga naar knutselfeestje Gnoom maken.

Daarnaast is het eindelijk zover! Alle bestellingen voor het waterpretfeestje dit jaar zijn weer binnen en het is weer begin juni

Dus....

Vanaf vandaag staat het Waterpretfeestje weer online op de website.💦
Deze kist staat garant voor een heel feestje spelletjes en plezier.🎉🎉
Ideaal voor warme dagen, en als je zelf geen waterballonnen wil halen of als je de kinderen nog net te jong vind voor een feestje in het zwembad of ze hebben nog maar net hun zwemdiploma.

De kinderen vermaken zich oa met waterspelletjes, waterballonnen, waterpistolen en waterslides en een heuse flamingo watersproeier van 3,5 meter breed!
Boek dit kinderfeestje snel!👍

Waterballon